iggy-2286 web.jpg

SO SHOOT ME

Fotografering af børn, familier og gravide

Velkommen til børne/familieudgaven af Fotograf Mai Vanilli. Her kan du se et uddrag af mine billeder - gravidfoto i studie kan du se eksempler på helt i enden af galleriet - og læse om hvilke fotograferinger jeg tilbyder. Scroll ned igennem siden og kontakt mig endelig, hvis du har spørgsmål eller et specifikt ønske.

 

Naturlige øjeblikke.

Min passion for fotografering, handler om at fange det ægte øjeblik. Især med børn, kommer der mange af de spontane grin og bevægelser, da vi leger os igennem billederne. Forældre er altid velkomne på billederne, både sammen og hver for sig - og det er også en rigtig god måde, også at gøre barnet trygt på, men udover det, bruger jeg også jer forældre til at aflede og underholde den lille, så vi ikke får en hel serie med en hånd i munden eller tungen stikkende ud. Men er dit barn i den fase… så får vi nok et par af dem også. En sjælden gang imellem kan det være at forældre skal trække sig i baggrunden, for at barnet kan koncentrere sig om mig og kameraet, men det tager vi løbende igennem sessionen og jeg er god til at mærke, hvilken retning vi skal gå i, for at det ikke bliver for meget for barnet.

Til forældrene, så guider jeg jer igennem nogle forskellige opstillinger, men I ved bedst, hvad der får jeres barn/børn til at grine og hvad der er yndlingslegen for tiden, så byd endelig ind med ideer.

 
holger-rita-7167 print.jpg

FOTOGRAFERING I STUDIE: 1100KR

Fotografering i
professionelt fotostudie.

Studiebilleder med hvid, sort eller grå baggrund. 45 minutters fotografering, så vi sørger for at stoppe for barnet/børnene bliver for trætte. Hele familien er velkommen på billederne, så I får både portrætter og legebilleder af barnet/børnene, jer allesammen og også gerne af barn/far, barn/mor.

I skal medbringe lidt mad/drikke til barnet, og gerne et ekstra sæt tøj så vi kan skifte undervejs, hvis han/hun får hældt mad/vand udover sig. Legetøj er også en rigtig god ide, så vi har noget at underholde med.

Obs - der er ventetid på denne type fotografering i weekender, så har du ikke mulighed for at komme på en hverdag, skal du sørge for at booke i op til en måned i forvejen.

birgitte_6641 web.jpg

FOTOGRAFERING UDENFOR / I EGET HJEM: 1200KR

holger-rita-7167 print.jpg

GRAVIDFOTOGRAFERING I NATUR: 900KR

Fotografering udendørs
eller i eget hjem.

Ønsker du udendørsbilleder, aftaler vi sammen lokationen, I er velkomne til at komme med forslag, og ellers har jeg en masse lokation jeg allerede kender og ved fungerer godt. Fotograferingen varer cirka 1 time, og normalt laver jeg flest billeder med barnet/børnene, men også med hele familien og portrætter af far/barn, mor/barn osv.

I skal medbringe lidt mad/drikke til barnet, og gerne et ekstra sæt tøj så vi kan skifte undervejs, hvis barnet/børnene bliver beskidte undervejs. Legetøj er også en rigtig god ide, så vi har noget at underholde med.

Gravidfotografering i studie eller natur.

Smukke og rolige billeder af din graviditet - din partner er naturligvis velkommen med på billederne. Du bestemmer selv om du både vil have billeder med og uden tøj, i undertøj mv. På udendørs fotograferinger, finder jeg det bedst egnede sted ift privatliv, men jeg kan naturligvis ikke garantere at vi ikke møder en anden som er på gåtur i naturen.

For gravidbilleder i studie, +300 kr.

 

Det praktiske.

Først aftaler vi hvor og hvad der skal fotograferes, og finder en dato sammen. Jeg sender en faktura som skal betales senest 1 uge før aftalt tid for fotografering.

Nogle dage efter fotograferingen, får du adgang til et personligt galleri, hvor du kan se og udvælge de billeder du ønsker at købe som print eller digitale filer. De udvalgte billeder redigeres færdigt efter du har bestilt, og sendes til dig i løbet af en uges tid. Se priser helt i bunden af siden.

Annullering af booking i studie: 200kr
Aflysning af studiefotografering, mindre end 48 timer før aftale: 300kr.
Ved kørsel over 10km fra København S, faktureres 3,5kr pr km + eventuel parkeringsafgift.

 

Kontakt

Er du klar til at booke en tid, eller har du spørgsmål? Kontakt mig via formularen, på mail: hejfotograf@gmail.com eller på telefon 3110 4933. Jeg foretrækker en mail, så jeg har dine oplysninger.

DSCF1966 web.jpg
Ønsket dato til fotograferingen
Ønsket dato til fotograferingen
 

Priser for fotoprint