Kontakt

Pics or it didn’t happen.


 

Pics or it didn’t happen.

Jeg hedder Mai og jeg er uddannet fotograf og visuel kommunikatør fra Danmarks Medie og Journalisthøjskole. Er bosat i København, men kører gerne i hele landet.

Mine arbejdsområder dækker portrætter af både private, kreative og firmaer, erhvervsfotografering, billeder som du kan bruge til reklamering, hjemmesidedesign og grafisk design. Yderligere kan jeg hjælpe dig videre hvis du er gået i stå med din hjemmeside, ikke kan få den sat online eller andre mindre opgaver, hvor du blot har brug for en hjælpende hånd.

Brug formularen her for at få tilsendt et tilbud eller bare for en snak om et kommende projekt, ring på 3110 4933 eller skriv direkte på hejfotograf@gmail.com 

 
 
ejby spejl-1254.jpg
 

Mai Vanilli er fotograf og visuel kommunikatør, med en stor kærlighed til at finde det smukke i alt og alle. Hun er betaget af lys og vand, og arbejder altid med historier i hendes billedserier, men udtrykker dem visuelt som en stemning, mere end noget der kan/skal sættes ord på. 

Hun arbejder pt på en serie undervandsbilleder, som skal vise kvinders forskellige former, ar, deller eller ikke-deller naturligt, ægte og smukt, for hun er uendeligt bekymret over den photoshoppede verden, børn og unge vokser op i idag og ønsker at vise at virkeligheden er meget flottere.